Meer resultaten voor olijfhouten plank xenos

   
 
 
 
olijfhouten plank xenos
 
Snijplank olijfhout 35x14 cm Xenos.
Deze plank staat goed op elke tafel, de kleur van de plank combineert heel makkelijk. Serveer een kaasplankje met verschillende kaasjes en een glaasje wijn. Het olijfhout is van 150-jarig oude Europese bomen natuurlijk groen geaderd waardoor het product een uniek en authentiek karakter krijgt. Met onze andere olijfhouten keukenhulpjes van deze serie is het keukengerei uit te breiden.
website laten maken
Kaasplankjes online Vergelijken en kopen ShopAlike.nl.
Olijfhouten Tapasplank 45cm t/m 50cm. Dutchdeluxes XL Round Bread Board à 60 cm. SP Fromage Kaasplank stolp rond porselein glas 32cm. Pure Olive Wood Tapasplank Olijfhout Extra Breed 40cm. Pure Olive Wood Tapasplank Olijfhout Extra Breed 35cm. LSA Paddle Dipset. Pure Olive Wood Serveerplank Olijfhout Met Handvat 45cm. MAR10 Kaas Plank Etagere Bastia Naturel 41cm Hout Terug Naar De Natuur.
omsnoeringsband spanner
Slabestek olijfhout Xenos.
Je kunt ervoor kiezen om dit artikel af te halen in één van onze fillialen. Dit is alleen mogelijk als je afrekent met iDeal of creditcard. Zo werkt gratis retourneren. Terug te brengen in een Xenos winkel van jouw keuze.
Serveerplank kopen? Bestel online: Tapasplanken bij fonQ.nl.
Het assortiment van fonQ.nl bestaat uit serveerplanken van de mooiste merken. Het merk Boska heeft prachtige planken en plateaus speciaal voor kaas. Bowls and Dishes maakt producten van olijfhout en heeft robuuste olijfhouten serveerplanken in verschillende maten in het assortiment.
Snijplank van olijfhout 41x17 cm Xenos.
Kosteloos op te halen in Xenos winkel naar keuze. Gratis retourneren in een Xenos winkel. Gratis thuisbezorgd vanaf 30., Mooie snijplank van olijfhout met een handvat. Olijfhout is zeer hygiënisch. Omdat het hout van nature olie bevat, trekken etensresten er niet in. Deze plank mag niet in de vaatwasser, maar gebruik in plaats daarvan een zachte borstel of een natte doek. Wrijf het hout regelmatig in met een beetje olijfolie, zodat de kleur en glans behouden blijft. Het olijfhout is van 150-jarig oude Europese bomen natuurlijk groen geaderd waardoor het product een uniek en authentiek karakter krijgt. Met onze andere olijfhouten keukenhulpjes van deze serie is het keukengerei uit te breiden.
Snijplank van olijfhout 46x19 cm Xenos.
Kosteloos op te halen in Xenos winkel naar keuze. Gratis retourneren in een Xenos winkel. Gratis thuisbezorgd vanaf 30., Mooie snijplank van olijfhout met een handvat. Olijfhout is zeer hygiënisch. Omdat het hout van nature olie bevat, trekken etensresten er niet in. Deze plank mag niet in de vaatwasser, maar gebruik in plaats daarvan een zachte borstel of een natte doek. Wrijf het hout regelmatig in met een beetje olijfolie, zodat de kleur en glans behouden blijft. Het olijfhout is van 150-jarig oude Europese bomen natuurlijk groen geaderd waardoor het product een uniek en authentiek karakter krijgt. Leuk om dit product te combineren met andere olijfhouten producten uit onze serie.
Spatel olijfhout Xenos.
Kosteloos op te halen in Xenos winkel naar keuze. Gratis retourneren in een Xenos winkel. Gratis thuisbezorgd vanaf 30., Bakken, wokken, roeren. Alles is mogelijk met deze spatel gemaakt van olijfhout. De spatel is maar liefst 295, cm waardoor je goed bij de bodem van je gerechten kunt komen om alles om te scheppen en goed door te bakken. Hierdoor koeken resten niet aan. Het beschermt dus tevens je kostbare pannen. Het olijfhout is van 150-jarig oude Europese bomen natuurlijk groen geaderd waardoor het product een uniek en authentiek karakter krijgt. Met onze andere olijfhouten keukenhulpjes van deze serie is het keukengerei uit te breiden.
olijfhouten plank joseph snijplanken olijfhouten plank xenos.
Snijplank olijfhout Xenos. Deze plank staat goed op elke tafel, de kleur van de plank combineert heel makkelijk. Het olijfhout is van 150-jarig oude Europese bomen natuurlijk groen geaderd waardoor het product een uniek en authentiek karakter krijgt. Met onze andere olijfhouten keukenhulpjes van deze serie is het keukengerei uit te breiden.

Contacteer ons