Op zoek naar spaanse delicatessen amsterdam?

   
 
 
 
spaanse delicatessen amsterdam
 
Over ons Hollandaluz Spaanse delicatessen, tapas, wijn, keramiek.
Voorheen waande je je in Spanje op de Haarlemmerstraat, helaas konden we de locatie in Amsterdam niet handhaven, maar dit gaf ons wel de gelegenheid om een kans in Krommenie te benutten. Zodra je binnen komt zie je de stralende blauwe hemel vanuit ons dakraam en grote olijfbomen, even een zonnig rustmomentje onder het winkelen. Genieten van tapas, of een broodje. of wilt u echt Spaans ontbijten, met Churros? Ook nog eens de echte Churros van Juani. In de tuin met een lekker wijntje en een mooie tapas schotel. De producten hier zijn echt en eerlijk; ze vertellen het verhaal van onvervalst Zuid-Spaans temperament en hartstocht. Hollandaluz past uitstekend op de Heiligeweg, naast een respectabele slijterij, vormen zij samen een mooie combinatie. Krommenie in Zaanstreek, voorheen een thuishaven van veel Spaanse immigranten die nu hun eigen producten gewoon om de hoek kunnen halen. Kom gewoon eens langs en laat je verassen! We zien jullie snel! Hollandaluz Spaanse Delicatessen en Geschenken Heiligeweg 15B 1561DD Krommenie.
student portal maastricht
Spaanse winkel voor het bestellen van Spaanse delicatessen en producten.
Spaanse producten bestellen in uw Spaanse winkel. In onze Spaanse winkel bestel je zeer snel en voordelig de allerbeste ambachtelijke delicatessen en producten uit Andalusië. Deze Spaanse producten zijn met veel passie en smaak door ons uitgekozen bij plaatselijke producenten.
Sleepy
Wie zijn wij? Pacomer traiteur catering.
Naast deze gerechten importeer ik van de meest gangbare Spaanse producten tot delicatessen. Mijn doel is om het assortiment steeds meer uit te breiden. Ik ben regelmatig op zoek naar exclusieve en ambachtelijke streekproducten, waarbij ik rekening houd met de vraag van mijn klanten, zoals de vraag naar biologische producten. En wist u dat het nu ook mogelijk is om eenvoudig en snel online te bestellen via onze webshop? Een groot deel van ons assortiment staat nu online, dit breiden wij wekelijks uit. Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten. Wie zijn wij? Pacomer Traiteur Spaanse producten, dagelijks verse tapas, broodjes catering Gerard Doustraat 66, 1072 VV Amsterdam Tel.
dakwerkers
pureham.eu Typisch Spaans Eten.
Pureham is een Spaans delicatesse bedrijf gerund door een Spaanse familie met Amsterdam als standplaats. Het bedrijf is door de jaren heen gegroeid en voorziet de klanten van hoge Spaanse kwaliteit producten. We zoeken en selecteren de beste leveranciers in Spanje en besteden veel tijd en aandacht aan onze klanten en proberen zo de best mogelijke service te verlenen.
Home La Venta.
Werken met mooie Spaanse delicatessen? La Venta Spaanse Horeca Groothandel. Wilt u ook kwaliteit tapas serveren? La Venta Spaanse Horeca Groothandel. Home laventa 2017-10-31T1243210000.: La Venta Spaanse horeca groothandel. La Venta is dé Spaanse horeca groothandel met een assortiment van meer dan 500 authentieke, ambachtelijke Spaanse producten voor uw horecaonderneming.
Viva España aan de Heiligeweg Krommenieer.
Hollandaluz, een klant van Delicioso, besloot om na zestien jaar de verkoop van delicatessen in Amsterdam te stoppen. De bestaande winkel aan de Haarlemmerstraat voortzetten was financieel een te groot risico voor Delicioso maar een verhuizing naar Krommenie was een goed alternatief. De roots van zowel Delicioso als Hollandaluz liggen in dezelfde regio: Andalucia. Het aanbod in de winkel bestaat uit de bekende delicatessen, zoals hammen, kazen, worsten, olijfoliën en olijven maar ook minder bekende lekkernijen. Je kan er ook een broodje chorizo, ham, kaas, kip of een stukje tortilla etc. Wij hanteren betaalbare prijzen, omdat iedereen van de Spaanse lekkernijen moet kunnen genieten.
De Spaanse Winkel Voor al uw Spaanse producten.
Miel de caña recepten. De Spaanse Winkel Voor al uw Spaanse producten. Deze Spaanse webwinkel is een initiatief van Original Andalucia en is ontstaan in 2007 uit een groeiende vraag van de consument in de Benelux naar Spaanse producten van uitsluitend topkwaliteit.
Traditie en kwaliteit van Spanje. What you see is what you get! Hollandaluz Spaanse delicatessen, tapas, wijn, keramiek.
De lekkerste spaanse olijven en olijfolie. visconserven dat je in elke supermarkt in Spanje tegenkomt. Hollandaluz Spaanse Delicatessen en Geschenken Heiligeweg 15B 1561DD Krommenie. EMAIL info@hollandaluz.nl bestellingen@hollandaluz.nl TEL 075 6151427 06 34027945. Open dinsdag t/m zaterdag 1000: 1800: Zondag en maandag Gesloten.

Contacteer ons