Meer resultaten voor spaanse les amsterdam

   
 
 
 
spaanse les amsterdam
 
Privé-cursus Spaans. Spaans Leren Amsterdam. De 8-uur cursus.
Het is bewezen dat mensen gemiddeld na 1 uur intensieve focus hun aandacht beginnen te verliezen. Na jaren van les geven heb ik ook gemerkt dat 60 minuten inderdaad de ideale duur van een 1-op-1 les is. Is het mogelijk om samen met iemand de cursus te volgen? De enige voorwaarde is dat beide studenten hetzelfde niveau hebben. Bovendien is er een korting van 50% voor elke tweede student. Elke student krijgt zijn/haar eigen account op het platform. Door" zijn enthousiasme, duidelijke website en flexibiliteit heb ik voor de lessen van Gustavo gekozen. Hij heeft mij geholpen om mijn Spaanse niveau weer op pijl te krijgen.
Keyboost Vlaanderen
Leer Spaans in Amsterdam.
Een stukje Spanje in hartje Amsterdam. Molinos de Viento begon dertig jaar geleden als een klein cultureel centrum en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenomeerd instituut voor Spaanse taal en cultuur in hartje Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van Spaanse les aan Nederlanders, maar laten je ook graag proeven van de Spaanse cultuur en levensstijl.
persoonlijke leningen
Spaans Taalcentrum El Sur Spaans leren in kleine groepen.
Sinds 1994 is Academia El Sur uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende taalinstituten van Amsterdam. Kwaliteit en plezier zijn hierbij altijd leidend geweest. Naast het verzorgen van zowel privé, groeps en spoedcursussen voor particulieren, biedt Academia El Sur Spaanse lessen voor bedrijven en instellingen aan.
Bank
Spaans leren in Amsterdam Café Cultura.
06 2415 8712. Spaans leren in Amsterdam. Je kunt bij de volgende instituten / docenten Spaanse les volgen in Amsterdam.: Spaans spreken bij Elisenda. T: 06 1402 3327. Spaans Cultureel Centrum Molinos de Viento. 1017 WB Amsterdam. T: 020 624 7729.
denhazelaar.nl
Taalcursus Spaans Amsterdam V.a. 10, per uur.
Waarom Spaans leren bij Instituto Latino? Instituto Latino onderscheidt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Spaanse taalcursussen in Amsterdam vanaf 11 per uur. Je zult ervaren dat jouw spreek en luistervaardigheid met sprongen vooruit gaat! Op welke niveaus biedt Instituto Latino Spaanse taalcursussen aan?
Spaanse Taalschool Amsterdam Cursus Spaans en Spaanse lessen in AmsterdamSpaanse Taalschool Amsterdam Cursus Spaans en Spaanse lessen in Amsterdam.
De leukste Spaanse les van AmsterdamCursus Overzicht. Spaans leren, taalcursus Spaans in Mallorca! Wil je Spaans leren in Spanje? Onze eerste taalreis voor het leren van Spaans op locatie brengt je naar het eiland Mallorca in Spanje. De nieuwe website is online! Het heeft even geduurd maar nu staat hij er dan ook. De nieuwe website van Spaanse Taalschool Amsterdam.
Spaanse lessen Amsterdam Cursus Spaans Amsterdam Spaans leren.
Als je enkel je Spaanse spreekvaardigheid wil verbeteren dan is een Conversatie Cursus wat je zoekt! Je krijgt bij deze Spaanse cursus in Amsterdam de kans om je Spaans te oefenen met de andere studenten en onze echte Spaanse docente.
We spreken Spaans vanaf de eerste les!: Spaans spreken bij Elisenda.
Een andere soort Spaanse les. Kom naar de Mexicaanse kookworkshop, waar we Spaans leren terwijl we koken samen met een GASTCHEF uit Mexico. Zondag 20 mei tussen 12 uur en 15.00 uur bij Spaans Spreken bij Elisenda in Amsterdam. Er zijn 8 plekken beschikbaar! Spaanse cultuur: La pegatina.

Contacteer ons