Resultaten voor spaanse les amsterdam

   
 
 
 
spaanse les amsterdam
 
Spaanseles.nl Spaanse Les.
Bij Spaanseles.nl beginnen we vanaf de eerste les met de taal in de praktijk, dit doen we in kleine groepjes. Onze methode bestaat niet alleen uit boekmateriaal maar we gebruiken ook zelfgemaakt interactief lesmateriaal waaronder bewerkte dvd-lesfragmenten met muziek, nieuws, les en filmfragmenten die we levendig inzetten in de groep. Hierdoor zijn onze lessen ook altijd erg leuk in een gemoedelijke ontspannen sfeer. Sommige lessen worden in het Vondelpark bij ons om de hoek gegeven waar we volop kunnen oefenen in de praktijk. In de lessen zitten ook live oefeningen voor onze studenten via Skype met contactpersonen in Spanje, Mexico, Argentinië en Perú. Bij ons leer jij nu ook echt de taal spreken! De lessen worden gegeven in Amsterdam Oud-Zuid, vlakbij het Vondelpark. Er worden in 2018 ook lessen aangeboden in Leiden, Utrecht en Haarlem. Ons team bestaat uit zakelijk directeur drs. Erik Buijs Spaanse taal en letterkunde UvA, en onze docenten drs.
backlinks
Spaans leren in Amsterdam Café Cultura.
06 2415 8712. Spaans leren in Amsterdam. Je kunt bij de volgende instituten / docenten Spaanse les volgen in Amsterdam.: Spaans spreken bij Elisenda. T: 06 1402 3327. Spaans Cultureel Centrum Molinos de Viento. 1017 WB Amsterdam. T: 020 624 7729.
fortis
Spaans Taalcentrum El Sur Spaans leren in kleine groepen.
Sinds 1994 is Academia El Sur uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende taalinstituten van Amsterdam. Kwaliteit en plezier zijn hierbij altijd leidend geweest. Naast het verzorgen van zowel privé, groeps en spoedcursussen voor particulieren, biedt Academia El Sur Spaanse lessen voor bedrijven en instellingen aan.
assertiviteitstraining antwerpen
We spreken Spaans vanaf de eerste les!: Spaans spreken bij Elisenda.
We zullen Spaanse les hebben in de bioscoop! Tapas, muziek, wijn en Spaanse films in verschillende bioscopen in Amsterdam. Een andere soort Spaanse les. Kom naar de Mexicaanse kookworkshop, waar we Spaans leren terwijl we koken samen met een GASTCHEF uit Mexico.
Gecertificeerd Spaans leren in Amsterdam Portaaltrainingen.
kleine groepen en particulieren. Spaans leren in Amsterdam. Professionele Taaltrainingen voor bedrijven, particulieren. en kleine groepen. Snel leren communiceren. Je krijgt degelijke lessen in een kleine groep en spreekt vanaf dag één Spaans. Een taal moet je DOEN! De taal doorgronden. Ook de groepen krijgen maatwerk. De les is voor jou. Dan maak je je de Spaanse taal snel eigen.
Leer Spaans in Amsterdam.
Een stukje Spanje in hartje Amsterdam. Molinos de Viento begon dertig jaar geleden als een klein cultureel centrum en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenomeerd instituut voor Spaanse taal en cultuur in hartje Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van Spaanse les aan Nederlanders, maar laten je ook graag proeven van de Spaanse cultuur en levensstijl.
Privé-cursus Spaans. Spaans Leren Amsterdam. De 8-uur cursus.
Het is bewezen dat mensen gemiddeld na 1 uur intensieve focus hun aandacht beginnen te verliezen. Na jaren van les geven heb ik ook gemerkt dat 60 minuten inderdaad de ideale duur van een 1-op-1 les is. Is het mogelijk om samen met iemand de cursus te volgen? De enige voorwaarde is dat beide studenten hetzelfde niveau hebben. Bovendien is er een korting van 50% voor elke tweede student. Elke student krijgt zijn/haar eigen account op het platform. Door" zijn enthousiasme, duidelijke website en flexibiliteit heb ik voor de lessen van Gustavo gekozen. Hij heeft mij geholpen om mijn Spaanse niveau weer op pijl te krijgen.
Spaanse lessen Amsterdam Cursus Spaans Amsterdam Spaans leren.
Als je enkel je Spaanse spreekvaardigheid wil verbeteren dan is een Conversatie Cursus wat je zoekt! Je krijgt bij deze Spaanse cursus in Amsterdam de kans om je Spaans te oefenen met de andere studenten en onze echte Spaanse docente.

Contacteer ons