Resultaten voor spaanse zinnen oefenen

   
 
 
 
spaanse zinnen oefenen
 
Espaans Online Spaans leren vanaf beginnersniveau.
Per hoofdstuk staan de diverse onderwerpen voor je opgesomd. Aan de hand van deze onderwerpen kun je zelf kiezen wanneer je ieder onderdeel wilt oefenen. Mocht je interesse hebben in een professionele cursus met priv├ębegeleiding van een leraar in Spanje lees hier meer over ons cursusaanbod. De basis van de Spaanse taal. Het Spaanse alfabet. Begroeten en voorstellen. Spaanse grammatica leren. De Spaanse uitspraak. Mannelijk en vrouwelijk. Enkelvoud en meervoud. Por en para. Ser, estar en hay. Tener que, hay que en deber. Spaanse woorden leren. De familie, het gezin. De dagen van de week. De maanden en seizoenen. Hobby's' en sporten. Landen en nationaliteiten. In de woonkamer. In de keuken. Fruit en groenten. Het menselijk lichaam. Spaanse zinnen leren.
spaanse zangeres
Handige woorden en zinnen Palabras y frases Talennet Spaans.
Over het Spaans. Woorden en zinnen. Handige woorden en zinnen Palabras y frases. Nota bene: Het kan zijn dat nog niet alle onderwerpen vertaald zijn. Tot nu toe is ongeveer 63% van de onderwerpen vertaald. Hieronder vindt u door mij samengestelde woordenlijsten.
cursus spaans
Les 6 / Oefening 6 Vertalen Nederlands-Spaans.
Type de vertaling van de zinnen in het witte vlak onder de zinnen. Check daarna of je het juist hebt vertaald. Mocht je bovenstaande letters of tekens nodig hebben en je kunt ze niet vinden op het toetsenbord, kopieer ze dan.
spaanse cursus gratis
Oefeningen Talennet Spaans.
Over het Spaans. Woorden en zinnen. Met deze oefeningen kun je vocabulaire, grammatica en leesvaardigheid oefenen. Het invullen van je e-mailadres is optioneel. Als je je e-mailadres invoert krijg je na het maken van de oefening de resulaten in je mailbox.
spaanse cursus den haag
Espaans Gesprekken voeren in het Spaans.
De avond ervoor. Spaanse gesprekken over het weer. Het weer in Barcelona. Het weer en allergie├źn. De basis van de Spaanse taal. De Spaanse grammatica. Spaanse woorden leren 1. Spaanse woorden leren 2. Spaanse woorden leren 3. Spaanse zinnen leren.
Spaanse taal handige zinnen om een praatje te maken in het spaans.
Spaans verschillen tussen landen. Leuke filmpjes over het Spaans. Spaanse Taal Spaanse zinnen een praatje in het spaans. Verder naar Spaanse zinnen voor op vakantie. Spaanse zinnen: Handige zinnen om een praatje te maken in het spaans. Kennis maken in het Spaans.
Spaans leren Zinnen selecteren.
Als je klaar bent met het selecteren van zinnen klik je op oefenen bovenaan de kolom. Wil je zinnen oefenen die nog niet in de lijst staan of wil je je geselecteerde zinnen opslaan, meldt je dan eerst even gratis aan en log daarna in.

Contacteer ons