Zoeken naar spaanse zinnen oefenen

   
 
 
 
spaanse zinnen oefenen
 
Espaans Online Spaans leren vanaf beginnersniveau.
Per hoofdstuk staan de diverse onderwerpen voor je opgesomd. Aan de hand van deze onderwerpen kun je zelf kiezen wanneer je ieder onderdeel wilt oefenen. Mocht je interesse hebben in een professionele cursus met privébegeleiding van een leraar in Spanje lees hier meer over ons cursusaanbod. De basis van de Spaanse taal. Het Spaanse alfabet. Begroeten en voorstellen. Spaanse grammatica leren. De Spaanse uitspraak. Mannelijk en vrouwelijk. Enkelvoud en meervoud. Por en para. Ser, estar en hay. Tener que, hay que en deber. Spaanse woorden leren. De familie, het gezin. De dagen van de week. De maanden en seizoenen. Hobby's' en sporten. Landen en nationaliteiten. In de woonkamer. In de keuken. Fruit en groenten. Het menselijk lichaam. Spaanse zinnen leren.
woordjes leren nl
Oefeningen Talennet Spaans.
Over het Spaans. Woorden en zinnen. Met deze oefeningen kun je vocabulaire, grammatica en leesvaardigheid oefenen. Het invullen van je e-mailadres is optioneel. Als je je e-mailadres invoert krijg je na het maken van de oefening de resulaten in je mailbox.
woordjes leren nl
Spaans Leren: 500 Spaanse zinnen voor beginners YouTube.
Spaans Leren: 150 Spaanse Zinnen Voor Beginners Duration: 1731. Polyglot Pablo 209017, views. Spaans Leren: 150 Spaanse Zinnen Voor Beginners PART 2 Duration: 1731. Polyglot Pablo 16439, views. Learn Spanish While You Sleep 150 Basic Phrases Pt. 2 Duration: 15927.
spaanse zangeres
Gratis oefeningen Spaans Cursus Online.
Wij vinden dat de Spaanse taal voor iedereen bereikbaar moet zijn. Met onze gratis oefeningen kun je snel en gemakkelijk je eerste Spaanse les volgen. Lees mee terwijl je de uitspraak hoort van de meest voorkomende Spaanse woorden en zinnen.
nederlands spaans vertalen
Les 6 / Oefening 6 Vertalen Nederlands-Spaans.
Type de vertaling van de zinnen in het witte vlak onder de zinnen. Check daarna of je het juist hebt vertaald. Mocht je bovenstaande letters of tekens nodig hebben en je kunt ze niet vinden op het toetsenbord, kopieer ze dan.
spaanse cursus den haag
Spaans leren Zinnen selecteren.
Als je klaar bent met het selecteren van zinnen klik je op oefenen bovenaan de kolom. Wil je zinnen oefenen die nog niet in de lijst staan of wil je je geselecteerde zinnen opslaan, meldt je dan eerst even gratis aan en log daarna in.
spaanse cursus den haag
Spaans Leren: 150 Spaanse Zinnen Voor Beginners YouTube.
How to Make Small Talk in Spanish Learn and Practice Everyday Spanish Conversation Duration: 1510. Spanish and Go 76800, views. Spaans Leren: 160 Spaanse Zinnen Voor Beginners Duration: 1718. linguistmail 32510, views. Les 2 Spaans Handige Zinnen En Woorden Duration: 333.
Spaanse taal handige zinnen om een praatje te maken in het spaans.
Spaans verschillen tussen landen. Leuke filmpjes over het Spaans. Spaanse Taal Spaanse zinnen een praatje in het spaans. Verder naar Spaanse zinnen voor op vakantie. Spaanse zinnen: Handige zinnen om een praatje te maken in het spaans. Kennis maken in het Spaans.

Contacteer ons