Zoeken naar spaanse zinnen oefenen

   
 
 
 
spaanse zinnen oefenen
 
Oefeningen Talennet Spaans.
Over het Spaans. Woorden en zinnen. Met deze oefeningen kun je vocabulaire, grammatica en leesvaardigheid oefenen. Het invullen van je e-mailadres is optioneel. Als je je e-mailadres invoert krijg je na het maken van de oefening de resulaten in je mailbox.
spaanse cursus gratis
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Verdien virtuele munten voor correcte antwoorden, ontgrendel nieuwe levels en kijk hoe je score in vloeiend spreken groeit. Maak snel vorderingen. Een onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat 34 uren Duolingo gelijk staat aan een volledig semester taalcursussen aan een universiteit.
hoeveel kan ik lenen simulatie
Les 6 / Oefening 6 Vertalen Nederlands-Spaans.
Type de vertaling van de zinnen in het witte vlak onder de zinnen. Check daarna of je het juist hebt vertaald. Mocht je bovenstaande letters of tekens nodig hebben en je kunt ze niet vinden op het toetsenbord, kopieer ze dan.
spaanse zangeres
Spaanse taal handige zinnen om een praatje te maken in het spaans.
Spaans verschillen tussen landen. Leuke filmpjes over het Spaans. Spaanse Taal Spaanse zinnen een praatje in het spaans. Verder naar Spaanse zinnen voor op vakantie. Spaanse zinnen: Handige zinnen om een praatje te maken in het spaans. Kennis maken in het Spaans.
spaanse wijn
Gratis oefeningen Spaans Cursus Online.
Wij vinden dat de Spaanse taal voor iedereen bereikbaar moet zijn. Met onze gratis oefeningen kun je snel en gemakkelijk je eerste Spaanse les volgen. Lees mee terwijl je de uitspraak hoort van de meest voorkomende Spaanse woorden en zinnen.

Contacteer ons