Meer resultaten voor spaanse zinnen

   
 
 
 
spaanse zinnen
 
40 Spaanse zinnen die je moet weten!
40 Spaanse zinnen die je moet weten! Tuesday January 10, 2017 Gepost door webmaster in Study Spanish. 40 Spaanse zinnen die je moet weten! Er is weinig frustrerender dan zitten te hannesen met de lokale taal terwijl je aan het reizen bent in Peru of Argentinie.
spaanse cursus online
Handige woorden en zinnen Palabras y frases Talennet Spaans.
Over het Spaans. Woorden en zinnen. Handige woorden en zinnen Palabras y frases. Nota bene: Het kan zijn dat nog niet alle onderwerpen vertaald zijn. Tot nu toe is ongeveer 63% van de onderwerpen vertaald. Hieronder vindt u door mij samengestelde woordenlijsten.
spaanse zangeres
Spaanse woorden en zinnen Nederlandse vertaling Leuk Spaans leren.
Onderstaande lijst bevat allerlei onderwerpen met woordenlijsten Spaans Nederlands. Klik op de link om de woordenlijst op www.espaans.nl te bekijken. Je kunt daar ook de Spaanse uitspraak van de woorden en zinnen beluisteren. De basis van de Spaanse taal. Het Spaanse alfabet.
online spaans leren
Spaanse taal handige zinnen om een praatje te maken in het spaans.
Spaans verschillen tussen landen. Leuke filmpjes over het Spaans. Spaanse Taal Spaanse zinnen een praatje in het spaans. Verder naar Spaanse zinnen voor op vakantie. Spaanse zinnen: Handige zinnen om een praatje te maken in het spaans. Kennis maken in het Spaans.
cursus spaans
Woordjes en zinnen Spaans met uitspraak voor-op-vakantie.
Woordjes en zinnen Spaans met uitspraak voor-op-vakantie. De woorden tussen de haakjes geven de uitspraak weer. De klemtoon ligt op de onderstreepte lettergrepen. De uitspraak is bij benadering. Aangenaam Enkan ta ddo/Enkan ta dda Encantado/Encantada. Aangenaam kennismaken Moe tsjo goes to g als go' konnos ser le Mucho gusto conocerle.
spaanse taal leren
Espaans Gesprekken voeren in het Spaans.
De avond ervoor. Spaanse gesprekken over het weer. Het weer in Barcelona. Het weer en allergie├źn. De basis van de Spaanse taal. De Spaanse grammatica. Spaanse woorden leren 1. Spaanse woorden leren 2. Spaanse woorden leren 3. Spaanse zinnen leren.
spaanse cursus online
Spaanse taal: zinnen in het spaans.
Spaanse zinnen over liefde en gevoel, liefde, vriendschap, blij, gelukkig, boos. Spaanse zinnen over gezondheid, ziek, gezond, pijn, koorts. Spaanse zinnen tijd en datum, hoe laat is het, welke datum. Spaanse zinnen voor in de winkel, hoeveel kost het, heeft u ook.
duitse zinnen vertalen
Hola! Ik leer je in 1 minuut 10 Spaanse zinnen.
Dus ik heb als een malle een paar handige Spaanse zinnen uit mijn hoofd geleerd. Zo kan ik me een klein beetje verstaanbaar maken. En omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het is om die paar woorden en zinnen Spaans te kunnen, heb ik speciaal voor jou een video gemaakt waarmee je vast kunt oefenen.

Contacteer ons